Një familje shqiptare është përfshirë nga një aksident tra gjik në Xhenova të Italisë. Në aksidentin e rëndë janë përpla sur 6 makina me një kamion, siç shkruajnë mediat e vendit fqinj, transmeton gazeta ditore.

Aksidenti ndodhi në autostradën Genova-Sestri Levante, ndërsa ka pasur të pla gosur edhe fëmijë.Të paktën 5 persona kanë përfunduar në spital, ku mes tyre ishin edhe 3 anëtarët e një familje shqiptare.

Fillimisht zjarrfikësit arritën të nxirrnin nga makina e shkatërruar nënën 22-vjeçare dhe vajzën e saj 2-vjeçare. Ata u transportuan menjëherë në spital, kurse babai u mor me helikopter.

Kjo, sepse burri shqiptar u nxor pak më vonë nga automjeti. E mitua u dërgua në spital në gjendje të mirë shëndetësore, kurse prindërit e saj janë në gjendje kritike për jetën.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *