Pandemia e koronavirusit në Shqipëri ka shënuar një numër të lartë të infektuarish në Shqipëri. Nga pamjet e siguruara nga LSA, janë shkrepur disa foto që tregojnë momentet kur një pacient mbërrin në gjendje të rëndë tek spitali Infektiv.

I moshuari është fotografuar brenda ambulancës, dhe duket se ka probleme me frymëmarrjen, ndërsa disa infermierë e marrin me karrocë për ta shtruar.

Ministria e Shëndetësisë raportoi dje 16 vik tima të tjera si pasojë e koronavirusit në vendin tonë, ndërsa deri më tani 889 persona kanë ndërruar jetë nga pandemia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *