Kosova vazhdon të jetë e pa eksploruar dhe e bekuar me shumë bukuri të fshehura e pasuri nëntokësore.

Një shpellë është zbuluar së fundmi në Belle të komunës së Deçanit, e që habit me bukurinë që ka përbrenda.

Banorët kanë thënë se në këtë shpellë të sapozbuluar madje shihen edhe gjurmë të njerëzimit, që kanë qenë aty brenda.

Sipas tyre, nën shpellë mund të ketë edhe liqe dhe minerale të shumta, që janë pasuri për vendin.

Ata kanë bërë thirrje nga institucionet që të nisin hulumtimet dhe të zbulojnë brendësinë e kësaj shpelle marramendëse.

Për më shumë, ata kanë dërguar pamje të shpellës nga brenda.

Shiko Fotot:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *