Një ngjarja e rë ndë ka ndodhur në zonën e Savonës në Itali, ku një 56 vjeçar ka që lluar për vd ekje vajzën e partneres së tij dhe më pas i dha f und jetës së tij.

Jessica Novaro, 29 vjeç, kishte ndërhyrë gjatë një sh erri midis nënës së saj dhe partnerit të saj dhe në sh err e sipër mbeti e vr arë. Ngjarja e rëndë ndodhi në Vellego, në Komunën e Casanova Lerrone.

Gjatë sh errit, Jessica Novaro dy shohet se ndërhyri në mbrojtje të nënës së saj dhe në këtë moment Testa që lloi duke përdorur një pi stoletë të kalibrit 9.

29-vjeçarja tentoi të s hpëtonte duke u larguar nga shtëpia, por pak metra më tej u arrit nga vr asësi.

Burri vr apoi pas saj dhe kur e pa atë ende gjallë i drejtoi ar mën në kokë dhe hapi z jarr duke e lënë të vd ekur në vend.

Testa, një i ve që nga viti 2011, pasi kishte humbur gruan e tij në një a ksident bujqësor, vd iq menjëherë pasi arritën ekipet e s hpëtimit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *