Ndonjëherë fati të dënon apo jo?! Një burrë i ka shkruar psikologe Deidres pas një problemi serioz që ka kohët e fundit.

Ai tregon se edhe pse ishte i martuar dhe kishte dy fëmijë, u dashurua me një tjetër, e mbajti për disa kohë si dashnore, dhe më pas vendosi që të martohej me të.

Por ndërsa bëhej vati për martesë, dashnorja e tij u kthye sërish të burri i saj dhe e la si pemë.

Pas kësaj ai thotë se u ndje shumë keq dhe iu deshën disa muaj për ta marrë veten.

“Tani jam shumë mirë, kam një punë të re, një shtëpi të re dhe një të dashur të mrekullueshme. Por edhe pse e dua, s*ksi me të zgjat shumë pak sepse sa herë që e bëj me të, mendja më shkon tek ish e dashura. Si ta zgjidh këtë sepse e dashura e tanishme, më është ankuar disa herë këtë.

Përgjigjja e psikologes

“Rrjedha e ngjarjeve paska qenë intensive, dhe duket se dëshpërimi dhe zhgënjimi jot është i madh. Ndoshta njohja me të dashurën aktuale ka ndodhur shumë shpejt, pasi ti ende vuan për ish- të dashurën. Jepi pak kohë vetes për të kuptuar që historia me të është mbyllur dhe të nevojitet një fillim i ri”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *