Një baba i dëshpëruar nga një zonën rurale në Kinë ka gërmuar për të formuar një varr pran shtëpisë së tij, në të cilin fut të bijën çdo ditë, në mënyrë që ta mësojë me vdekjen e saj.

Zhang Liyong, fermer nga provinca Sichuan, ka shpenzuar gjithë kursimet e tij për shërimin e të voglës, e cila vuan nga një çrregullim serioz i gjakut.

Babai tregon se i ka shpenzuar të gjitha kursimet për shërimin e saj dhe se i ka humbur shpresat.

Në këtë mënyrë ai thotë se po përpiqet që t’i tregojë se ajo është e sëmurë dhe se nuk do të jetojë edhe shumë gjatë.

Kemi humbur të gjitha shpresat për mbijetesën e saj dhe nuk kemi më të ardhura. Askush nuk po na ndihmon që ta shërojmë”, ka treguar babai i vajzës.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *