Pas publikimit të fotove, Tea reagoi me një postim ku nënkuptonte se kishte lënë prova që historia e saj me Beartin të zbulohej.
“Kr.imi perfekt nuk ekziston ose ti lë gjurmë që të kapesh”, shkruante Tea krah postimit ku fansat menjëherë e kanë su.lmuar me komente.

Tea i është përgjigjur disa prej tyre dhe ndër të tjera shprehet se nuk është ide e keqe që të nxjerrë kontratën me “Përputhen”.
“Çështja është se le nam dhe këto s’të bëjnë më punë”, i komenton një tjetër.

“E ke gabim, mund të bësh 1000 të mira e njerëzit nuk i mbajnë mend, bën diçka që nuk u pëlqen dhe shiko ç’bëhet”, i përgjigjet Tea./Express

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *