Këngëtarja sek si Fjolla Morina është gjithmonë në qendër të mediave rozë. Së fundmi, ajo duket se po shijon mjaft shumë jetën me partnerin, Fisnikun.

Të dy janë mjaft ak tiv me po stime në rrj ete soc iale, ku shpesh shprehin dashurinë për njëri-tjetrin.

Sot ishte Fisniku ai i cili ka ndarë disa pamje int ime të çiftit duke thënë se dashuria e tyre është e vërtetë dhe nuk do të merrte fund asnjëherë.

Çifti shfaqet shumë i lumtur teksa buzëqeshnin duke shkëmbyer puthje teksa po shijonin shoqërinë e njëri-tjetrit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *