Koheve te fundit cdo mashkull deshiron qe te tregohet burr i vertet ne jet e sidomos ne shtrate, te gjithe mundihen shum mirepo ja qe del nje grua me pervoj e cila thote se ka kaluar 10 vite duke kaluar me shum djem, dhe flet per njeren nga pozitat qe ate e ka lene pa ndjenja, per te pare rrefimin me video ju duhet te…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *