“Më të dobëtit zgjasin 20 sekonda. Më të fortët 1 minutë e 30 për herë të parë”, kështu është rrëfyer Sarah Greenmore, punonjësja e se.ksit për adoleshentët që zhv.irgjëronte.Se.ksi me pages, është një industri ku çdo gjë ndodh pas dyerve të mbyllura por një punonjëse se.ksi ka rrëfyer në të vërtetë se çfarë ndodh në një bor.dello./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *