Një komunitet i vogël në Miçiganin e veriut beson se është vizituar nga një engjëll pasi një kamera në lëvizje ka kapur një objekt m ist erio z.

Përdoruesit e rrjeteve sociale kanë d ysh im e të forta nëse është engjëll, gjithsesi fotografia tregon se i përafrohet.

Sipas Kishës lokale në Lindjen e Jordan, kamera tregon një imazhi të qartë me një kokë dhe krahë.

“Unë them se ky është një engjëll”, tha Glen Thorman, i stacionit televiziv lokal.

Thorman shpejt kontaktoi bashkëshorten dhe pastorin për të ndarë lajmin për regjistrimin.

Jordan Rivers Church postoi fotot në faqen e saj të Facebook.

Duke thënë se fotot nuk ishin ndryshuar dhe nxitën një d eb at për atë që kamera kishte kapur me të vërtetë

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *