Pas fotos që trazoi ujërat, të cilën Arjoni e postoi në rrjetin e tij social, ku shfaqej në shtrat me Anën, kjo e fundit ka sqaruar gjithçka në puntatën e sotme në Përputhen.

E shfaqur në lot në një lidhje Skype ajo tregon:

“Eshtë moment i vështirë, por ajo që më lëndon më shumë kur shoh mamin tim me lot, se unë e di që jam e pastër, dhe vëllezërve të mi u them që të mos bëjnë gabime karshi meje duke më parë nga emisioni.

Unë dua të jem e fortë dhe t’u them vëllezërve të mi që të mos bëjnë gabime që nesër të pendohen.

Foto është e vërtetë, dhe dua ta sqaroj situatën. Në fillim të emisionit m’u duk djalë me vlera, pas disa puntatash më shkroi ai vetë, jashtë emisionit të gjithë jemi njerëz të tjerë. Ishte një natë kur ai ishte paqejf, edhe unë s’isha në terezi…

Atij t’i vijë turp për gjestin, se më ka fotografuar kur isha në gjumë. Të bësh ca foto për ca folloëers, është gjë e ulët. Foto është bërë para dy muajve kur Arjoni u bë pjesë e emisionit,” tha Ana.

“Ka qenë një natë kur Arjoni më shkruajti dhe më tha të shkoja te ai se ishte pa terezi, dhe unë shkova. Ngjarja ndodhi pas takimit të parë. Kemi biseduar pak dhe më pas më zuri gjumi. Foto është bërë në shtëpinë e Arjonit. Shkova te shpia e tij për t’i dërguar ndonjë ilaç, pastaj ndejta me të dhe më zuri gjumi se kaloi ora. Nuk fjeta në një krevat me të. Më zuri gjumi pa vetëdije. S’kam bërë s e k s me të. Gjest shumë i shëmtuar nga ai,” tha Ana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *