Të rinjtë kanë shumë konf uzion kur flitet për martesën. Të martohen në moshë të madhe apo të re, është një nga dilemat e tyre.
Ervin Kurti - two well-known moderators: Only you both have stayed without sleeping with me
Mirëpo ka dhe nga ata që martesën nuk e kanë si ops ion në jetën e tyre dhe një ndër ta është dhe gazetari Ervin Kurti.
Teksa po flitej në rubr ikën “Trotuar” për këtë temë.
Ervini de klaroi se do të jetë një beqar i përjetshëm. Kjo për faktin se ai dëshiron të jetë një person i lirë dhe nuk ka dëshirë t’i japë “llogari” askujt për veprimet që bën.

Ervin Kurti: Kam fjetur në një krevat me shumicën e VIP-ave shqiptarë
Do jem beqar i përjetshëm”, Ervin Kurti jep deklaratën në studio Trotuar “E Diell”,14 Qershor 2020 - YouTube

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *