Një gazetare sportive ka bërë super bujë në mediat e huaja pas një veprimi që ka kryer kur ajo ishte në prezantim.Gjatë prezantimit live të emisionit të saj ajo ka hequr gjithçka duke dale me një trup të pikturuar tërësisht n u d o.Të ftuarit kanë mbetur me gojën hapur dhe kanë nisur me fishkëllima dhe ovacione ndaj gazetares.Nuk dihet ende se cili ka qenë qëllimi i saj për këtë veprim, por e sigurt është që ajo tërhoqi vëmendj. / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *