Jordan Abudl Hana Mahmoud Karim, 36 vjeçe lindi në prill të këtij viti në një klinikë private në Aman dhe solli në jete një djalë të shëndetshëm.

Hana, e cila lindi foshnjën me prerje cezariane ka treguar se, “mjeku që kreu lindjen, në barkun e saj kishte harruar telefon celular”.

Gruaja e zbuloi atë vetëm pasi u largua nga spitali. Barku i saj në një moment filloi të dridhet, ndërsa ajo vuajti dhimbje të tmerrshme.

Kjo u zbuluar përmes X-rrezeve në një spital publik, ku u pa se në trupin e 36-vjeçares gjendet një objekt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *