Në takimin e parë jashtë studios, Panajoti i tregon më shumë Melisës për familjen e tij. Ai ka zbuluar disa detaje për jetën e tij në këtë takim.

“Jam shumë i lidhur me familjen, nuk dal shumë darkave, për sot u thash që do dal me një vajzë të bukur” , i rrëfen ai Melisës.

Mesa duket Panajoti është shumë familjar dhe nuk e preferon jetën e natës. “Jeta e natës për mua është zero”, thotë ai pata vajzës në takim.

Edhe Melisa tregon se për të është shumë e rëndësishme familja por nuk do që të flasë më shumë, duke mos u treguar aq e afërt sa djali. Ky takim vjen pas takimit 4 minutash të tyre që emocionoi studion.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *