Një grua 47-vjeçare ka tr onditur lexuesit me historinë e saj teksa e ka rrëfyer për psik ologen e “The S un”.Ja letra sh okuese e gruas: Prej 1 viti kryej marrë dhënie in time me dhëndrin tim. Unë jam 47-vjeç, ndërsa ai është 26 dhe para dy vitesh u martua me vajzën time.Unë dhe vajza jemi shumë të lidhura pasi e kam rritur e vetme që kur ishte 4 vjeçe sepse u divo rcova nga bashkëshorti.Para 2 vitesh ajo u martua me këtë djalë i cili është shumë i mire dhe ata ishin vërtetë një çift i përsosur. Por jeta jonë ndryshojë rreth një vit më parë, kur një makinë e goditi vajzën time dhe e la të paralizuar në një karr ige me rrota.

Me drita ndezur apo nën pasionin e errësirës, ja ç'duan shumica e çifteve në dhomën e gjumit? - Marredhenia ne çift

E prej asaj kohe unë i jam përk ushtuar plotësisht, e po ashtu edhe bashkëshorti i saj.Por gjithmonë e kisha vënë re se ai ndihej i ner vozuar dhe jo shumë mirë. Një ditë pasi vajza u shtri për të fjetur, hapa një shishe vere dhe e ft ova për një bisedë. Pasi piu pak, më tha hapur se çfarë e shqetësonte.Ai më tregoi që pas aks identit ata nuk kishin pasur më mar rëdhënie int ime dhe kjo e kishte bërë të ndihej jo fort mirë.E dëgjoja dhe e kuptova duke i dhënë të drejtë… Më pas e përqafova, por e gjeta veten pas disa se kondash duke u put hur me të.
Dhe pas kësaj pasoi se ksi…
Kjo histori e jona tashmë po shkon një vit, dhe unë mendoj se është diçka e mirë, sepse përveç se ne të dyve na pëlqen sek si, kjo është edhe mënyra për t’u kujdesur për vajzën time dhe për të qëndruar gjithmonë bashkë.Unë e di që ai e do nte shumë atë dhe kjo nuk do të ndodhte kurrë nëse nuk do të kishte pës uar këtë ak sident, por tani që ndodhi unë mendoj se është një zgjidhje shumë e mirë sepse kështu do të jemi të dy pranë saj”.Ja përgjigjja e psik ologes:Ti e justifikon veten duke menduar se kjo gjë është në të mirën e saj por a je e sigurt se vajza jote vërtetë e dëshiron këtë gjë?!

Unë mendoj se ky është një vepr im dhe ven dim shumë i ga buar dhe bën mirë që të heqësh dorë prej tij sa më shpejt, edhe nëse ai zgjedh të largohet prej vajzës tënde.

Gjumi me televizorin ndezur mund t'iu shëndoshë, drita dëmton metabolizmin – A2 CNN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *