Për ata që mendojnë se puna në televizion është e lehtë, ata janë krejtësisht të gabuar, njerëzit që punojnë para kamerave janë në gjendje të kalojnë kohë të vështira dhe situata të papritura në çdo kohë. Kur ndodhin gjëra të paplanifikuara para kamerave, imazhet priren të viralizohen me shpejtësi të madhe duke e transformuar atë ne menyre…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *