Një histori e shpifur ka mbërritur në postën elektronike të psikologes së njohur tashmë, për problemet në çifte. Një djalë i ka treguar asaj se ka kapur gruan duke bërë s*ks me shokun e tij, por në vend që ta ndalonte, rrinte dhe i përgjonte.

“Unë jam një djalë 30 vjeç dhe kam një hall shumë të madh.

Para pak ditësh u ktheva në shtëpi më herët se zakonisht, dhe kur u futa në sallon, nga dera e dhomës së gjumit dëgjoja gruan time duke rënkuar, dhe ulë.ritur nga kënaqësia që po ndjente teksa bënte s*ks.

Në fillim u inatosa por shkova ngadalë për ta parë se më ke ishte. Kur pashë tek dera, ajo ishte me shokun tim më të mirë.

Por në ato momente, ajo që pashë më ek.sitoi dhe jo vetëm që nuk i ndërpreva por i shihja dhe kënaqja veten.

Ata mbaruan punë dhe unë ika duke mos u thënë asgjë nga ato që kisha parë.

Tani jam në dilemë, a tu them dhe të ndahem, apo të propozoj që herë pas here ta bëjmë treshe?

Psikologe Deidre përgjigjet: Kjo që po lexoj më duket një nga historitë më të pashëndetshme. Dëshirat tuaja er.otike janë të sëmura.

Kjo nuk është normale. Ju duhet të këshilloheni më gjatë me mua, për të kuptuar se çfarë nuk shkon siç duhet me ju. Më pas do të flasim për problemin që lidhet me gruan dhe shokun tuaj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *