Humbja e një prindëri për fëmijën është dh i mbje e madhe. Por një djalë i vogël do ua rrëqeth zemrën me atë që ka bërë.

Ai humbi nënën e tij. Pasi priti që nëna e tij t’i vizitonte pas kaq shumë mungese, Jerry i vogël vendos të marrë në telefon pol icin ë. Ai i kërkoi poli cisë se a mund të t’i tregonin rrugën për të shkuar në parajsë për të takuar nënën e tij.

Po ashtu djali i vogël i tha se nëna e tij i këndonte një këngë kur ai ishte i sëmurë dhe se vetëm ajo këngë e shëronte. Ndaj ai donte nënën e tij dhe do të shkonte tek ajo.

Poli ci amerikan me emrin Lee nuk mundi t’i tregonte djalit të vogël të vërtetën se nëna e tij nuk do të vinte më.

Ai u kërkoi kolegëve të tij që ta shoqërojnë në shtëpinë e Jerry për t’i sjellë një numër të madh të balonave të kuqe dhe i tha se ia kishte dërguar nëna e tij dhe se ajo i kishte thënë që të vazhdonte t’i shkruante dhe që të mësonte në shkollë. U deshën vite derisa sa djali i vogël ta pranonte se nëna e tij nuk do të vinte më.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *