27 vjeça rja Monica Rile i ka habitur të gjithë me dëshirën e saj. Nëse të gjitha vajzat duan të dobësohen, Monica do të jetë vajza më e shëndosh në botë.Ajp peshon më shumë se 300 kilogramë dhe thotë se dëshiron të vazhdojë të konsumojë shumë ushqim derisa të mos të ketë mundësi të ngrihet më në këmbë.

Feeder Sid, i dashuri i saj e ndihmon atë ushqehet dhe e kalon kohën e tij duke i gatuar Monicas. Ajo merr rreth 8000 kalori në ditë. Monica ka nevojë për ndihmën e të dashurit të saj për tu larë ose për të lëvizur..Ajo deklaron:Qëllimi është të arrij 450 kg dhe të mbetemi akoma.”Çifti që u njohën në internet dhe ata thonë se kanë dashurinë e përsosur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *