Nëna e Mevlanit, Flutura i është bashkuar sot Përputhen për të dhënë kritikat e saj. Komentet e saj ishin shumë pikante, ndërsa fjalët e saj përlotën edhe Mevlanin, kur tha se ai gjithë jetën ka punuar në emigracion për të ndihmuar familjen.

Mevlani: “Foto që nxori Arjoni është hakmarrje ndaj Anës” – Përputhen, 14 Dhjetor 2020 - YouTube

“Unë kam ik që i vogël në kurbet, kam shkuar që gjithmonë ti përkushtohem familjes sime. Falenderoj zotin që gjithmonë më ka treguar rrugën e drejtë”, tha Mevlani.

Nëna e Mevlanit: Kur do më bëjë gjyshe se mbeta duke puth fëmijët e lagjes. Mevlani: dhe ju nuse hapni sytë tani

Nëna e Mevlanit: Janë shumë të mira të gjitha vajzat, kam respekt. Melisa i përshtatet pak Mevlanit. Ana mi kundërvihet pak djalit.

Ana: Ai më nga cmon vetë i pari

Nëna e Mevlanit: Sindi nuk shkon me Mevlanin dhe nga trupi , ky është gjithë ky djalë.
Unë them vetëm që vajza që do marrë Mevlani të jetë e edukuar , Melisa i ka tiparet.

Kë pëlqen më shumë Mevlani; Melisën apo Sindin – Përputhen, 23 Nëntor 2020 - YouTube

Mevlani shpjegon marrëdhënien e tij me Shqipen – Përputhen 12 Nëntor 2020 - YouTube

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *