Tung un jam Yndira nga Ferizaji. Ika ne Zvicerr tek dhendrri per ti vizituar sapo arrita tek banesa pash qe ishte dhe vellau i tij atje hyra brenda pyeta ku ta le kuferin me tha tek kjo dhom mbas dy oresh hyra per te pushuar pak kur pash vellai i dhendrrit me tha dhu un ketu flej paski skihte tjeter dhom ish duke vjetur kur mi vuri duat prapa nuk bera ze dhe mua me erdhi mir filloi te me lepij nga qafa pastaj shkoi me posht te……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *