Ditën e djeshme, këngëtari Shpat Kasapi ka qenë emri më i komentuar në shtypin rozë.

Kjo ngase, mediet raportuan se policia gjeti d.rogë në veturën e tij dhe më pas e a.rrestoi.

Pas gjithë kësaj, Kasapi u shkarkua nga posti që mbante në qeverinë e Maqedonisë së Veriut.

Përmes një postimi, modelja Jessica Kadiu, ka ironizuar me Shpatin, duke thënë se “Valle kosovare” nuk do të tingëllojë më njësoj.

Kujtojmë se vet Shpati gjatë ditës së djeshme reagoi me anë të një postimi, duke thënë se janë shpifje ato që fliten për të, ngase është në Tiranë për xhirime.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *