Jam një grua 35 vjeqare e martuar prej 6 vitesh. Mund te them se 2 vitet e para kemi jetuar së bashku me familjen e burrit ndersa që 4 vite jetojmë vetëm me burrin në banesën e re.E sipër neve jetonin disa student e punëtor me qera të cilët ishin kryesisht nga vende jasht Prishtinës.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Njëri nga ata qysh ditën e parë kur u takuam ne ashensor mi nguli sytë duke ma skanuar tërë trupin nga koka deri te kembët dhe duke lepirë buzët e veta, dhe kjo ndodhte cdo herë që më takone. Me këto gjëste ma beri me dije që po e cmendte trupi im i formësuar mire pasi qe ateher kisha 2 vite martesë dhe ende nuk kisha lindur femijen.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *