Valentina Ibrahimi, 24-vjeçare nga Ferizaj, ka v de kur sot pasi nuk mundi t’i përballojë sëmundjes. Ajo para disa ditësh ishte di agnost ikuar me leu kemi ak ute.

Për këtë ka reaguar kryetari i Ferizajt, Agim Aliu, i cili ka shprehur ngushëllime për vd e kjen e Valentinës. Ai përmes një postimi në Facebook, falënderoi të gjithë ata që u përpoqën t’i ndihmonin asaj.

“Një yll iu bashkua qiellit sonte. Shpirti i bardhë i Valentina Ibrahimit, nuk arriti ta mposhtë të fshehtën sëmundje që për pak ditë ia mori jetën. Në lulen e rinisë, u shua e reja që preku zemrat e mijëra bashkëqytetarëve që u ngritën në këmbë, përpjekjet tona dhe të qindra vullnetmirëve, ishin për të ndihmuar në shërimin e saj. Shumë dhe mbje, shumë lot. Fjalët nuk kanë fo rcë ta përshkruajnë pikëllimin. Ngushëllime familjes Ibrahimi, shokëve e shoqeve të Valentinës, aktivistëve e të gjithë kontribuesve që u solidarizuan për shërimin e saj”, ka shkruar Aliu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *