Këngëtarja nga Mali i Zi, Gjyste Vulaj këto kohë nuk po ndalet së bëri foto, madje pr.ovokuese.

Gjystja, njihet si një nga këngëtaret më ekstravagante të turbo-folkut, pasi veshja e saj gjithmonë është “pikante”.


Në këtë foto, Gjystja, shihet në një pozë mjaftë pr.ovokuese, si të ishte 20 vjeç.

Këngëtarja i ka futur duart në mes dhe po pozon mjaftë “hot”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *