Jam nje vajze me pervoje ne se”k;s ka shum vite qe e beje me plot djem ka prej tyre qe e kan shum te madhe por ka edhe prej tyre qe e kan te vogel dhe iu vie turp qe e kan te vogel, mirepo ata qe e kane bo memu edhe pse ekan te vogel iu kam treguar nje sekret qe jan habitur.Dua tu rrefej te gjitha sekrete qe kan te bejne ne lidhje me te si dhe pozicionet perfekte te cilat e bejne nje femer te kenaqen pa fund..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *