Fatmir Hysenbelliu është një nga të rinjtë më të pasur e më të përfolur në kryeqytet. Ai është tepër I koemntuar për jetën luksoze dhe ushtrimet e shtrenjta që bën. Dhe së fundmi, pikërisht në një nga udhëtimet e tij, Fatmiri ka patur rastin të takojë seks simbolin Pamela Anderson. Këtë moment ai nuk e ka lënë t’i shpëtojë pa një foto. …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *