sek;s bomab shqiptare Redona Koci ka treguar sa ka cmimin per nje nate per te bere s;eks me të, ajo ka thene 1000 euro kushton nata me te me nje kushte.. sipas fotos te postuar, asaj i kerkohen edhe disa sherbime tjera por ajo thote qe do ti tregoj ne skype te gjitha …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *