Pasi përfundova me sukses provimet e vitit të parë në fakultetin e Kimisë në Prishtinë, shkova në fshatin ku jeton gjyshi im pak kilometra larg qytetit . Për shkak të temperaturave të larta vishesha me rroba shumë të shkurta dhe kjo si duket ka provokuar jo pak fshatarët.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon e plote

Samiu është komshiu i gjyshit dhe i ndihmon atij me punët bujqësore.Një ditë pasi më shikoi thellë ai insistoi që të shkoja me të me traktor në fushën e tij. Ma mori mendja që donte të më prekte por asnjëherë se kisha menduar se do të më shqyente.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *