Takimi mes Mevlanit dhe Sindit, u komentua gjerësisht në studion e “Për’Puthen”.

Ana Kauri akuzoi Mevlanin si të “shtirur”, pasi ka prezantuar të njëjtën sjellje në takimet me vajzat. Mevlani sqaroi se ai është i kulturuar dhe nuk e ka problem që ndaj një femre të kërkojë ndjesë, duke shtuar se ai nuk është “halabak”.

Ana Kauri: Je i shtirur.

Mevlani: Unë me femrat ashtu kam qenë dhe në jetë reale.

Ana Kauri: Ti për dy javë je i afrueshëm dhe më pas thua për Sindin që më pëlqen ti.

Mevlani: Kur shihni këto gjëra ju duket habi, sepse jeni mësuar me halabakë dhe kur shihni një person që tregon kulturë ndaj një femre iu duket habi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *