Jonida ka nje kohe te gjate pasi qe u nda nga seriali ka humbur edhe nga skenat televizive.Artistja Kohen e fundin Meret me Projekte artistike ne Belgjike Dhe per ate arsye ka humbur nga ekranet shqiptare po gjate pushimit artisja ishte ne Emilision Live ku upyet Kur e humbe virgjerin?Por artistja pa u skuqur faqe u pergjigj direkt ku tha virgjerin e humba kur hyra ne serialin o sa mire me..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *