Njëra ndër vajzat protagoniste në emisionin më të shikuar të momentit është edhe Ana Kauri.

Zeshkania e cila mori vëmendje që nga hyrja e parë në sezonin e dytë të emisionit “Përputhën”, i cili transmetohet në Top Channel.

Me forma perfektë të trupit dhe një inteligjencë të jashtëzakonshme Ana arriti të bëjë për vetë shumë fansa.

Nuk është hera e parë që e keni parë fytyrën e Anës. Para disa vitesh Ana ka qenë pjesë e klipit të Irkec Hyka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *