Xhaxhai i të riut që u v r a orët e para të mëngjesit të sotëm në Tiranë nga policia, ka thënë se do të bëjë vetë gjy qësi nëse ngjarja nuk zbardhet.

Hasan Rasha, xhaxhai i Klodian Rashës, ka thënë se beson tek prok uro ria, por sipas tij nëse ngjarja nuk do të zbardhet dhe familja nuk do të mësojë shkaqet e v r a s j e s së të riut atëherë nuk përjashohet edhe v e t ë gj y q ë s i a.

Sipas Hasanit, nipi i tij kishte probleme me nervat por nuk ishte problematik në shoqëri.

“Nuk e njoh atë p o l i c i dhe nuk e di. Qëllim jonë është që kjo punë të zbardhet. Edhe për atë që e ka v r a por edhe për ne. Pas të keqes që kemi të hiqet gjysma të paktën. Të tjerët më kuptojnë këtë muhabet. Duke mos e zbardh këtë çështje sherri mbetet i hapur. Nuk e di nëse ka qenë një gabim. Fatkeqësi e djalit tonë. Ma merr mendja që edhe atij p o l i c i t. Se nuk është policia për të v r a r ë njerëzit. Nuk mund të flas më shumë. Edhe për atë më vjen keq. Nuk jemi njerëz që ne të futemi në sherr. Sjemi mësuar. Ne jemi mësu me i ndalu jo me i hapur sherret.” tha Hasani.

“Nëse kjo punë nuk do të zbardhet. Atëherë nuk do të garantojë, se unë jam vetë i pesti vlla dhe kam 5 djem. Nuk e di se ku përfundon. Gjaku shkon me gjak. Kjo punë nuk duhet të lihet. Kjo është gjë që ndodhi. Të paktën ta dimë si dhe pse u bë.”

“Di vetëm që më është v r a r ë djali sikur mi kanë thënë edhe mu. Jam me mendimet e njerëzve. Inshalla e zbardh. Më kanë thënë për kameran që e ka marrë policia. Nuk i kemi kërkuar kamerat se ne jemi në m o r t. Nesër v a rr o s djalin. Janë nisur refugjatët. Janë nisur djemtë nga Anglia, nga Greqia. Ne presim fëmijët. Pa bërë v a rr i m ç’të kërkojmë. Kërkojmë që këtë punë me na e zbardhur me çdo kusht. Të na lejnë shëndosh edhe ne të tjerëve. Kam shumë besim të Pro kur oria dhe nga shteti Inshalla” tha Hasan Rasha.

Top Channel

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *