Presidentit serb, Aleksandar Vucic i është re fu zuar kërkesa dërguar ins tituc ioneve të Kosovës për një vizitë atje.

Lajmin e konfirmojnë mediat vendase të cilat citojnë për këtë informacion burime pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme. Ato thonë se përveç Vucic-it, leje për të vizituar Kosovën kanë kërkuar edhe shefi i të ashtuquajturës “Zyra për Kosovën”, Petar Petkovic, ministri i Punëve të Brendshme, Aleksander Vulin, dhe Marko Gjuric. Asnjëri prej tyre duket se nuk do të lejohet ta kryejë vizitën. Kërkesa e kreut të shtetit serb vjen disa ditë pas gjetjes së një va rrez e masive në Serbi ku dyshohet se janë trupat e shqiptarëve të Kosovës.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *