Një histori gati e pabe.sueshme vjen nga Kina e largët. Më herët gjatë këtij viti, një çift i ri, ai 26 e ajo 24 vjeçe, takuan gjinekologen Liu Hongmei, kur më herët gjatë këtij viti, një ekip mjekësh vizituan fshatin e tyre që ndodhet në qytetin Bijie, në provincën jugperëndimore Guizhou ja dhe video…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *