Megi Pojani është aktore, showgirl dhe një nga blogeret më të famshme shqiptare, e ndjekur nga mijëra njerëz në rrjete sociale.

Megi, shpërblen fansat përmes fotove që publikon kohë pas kohe, e ku e reklamon gjithë bukuria e saj.

Tërheqëse dhe tejet e gjallë si natyrë, Pojani me të shpejtë është ngjitur në krye të listes së femrave që tërheqin shumë vëmendje.

Sjellim një galeri fotosh pikante të bukuroshes që së fundi ishte pjesë e panelit vlerësues në spektaklin “Jeho”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *