Një person është gjetur pa shenja jete, në një motel në qytetin e Gjakovës.

Policia e Kosovës ka konfirmuar se 61-vjeçari ndodhej në motel me një 21 vjeçare e cila vetë e ka raportuar rastin në polici. Ajo ka thënë se 61-vjeçari fillimisht është alivanosur.

Sot ka ndod’hur një ngj’arje inte’resante ku një 60 vjeçar ka ndër’ruar je’të ne një m’otel me një 21 vjeçare e cila edhe ajo ishte nga Gjakova.

Vetë vajza ka dekëlaruar se gjithçka ishte me dëshirë, dhe se i vjen ke’q qe i ndo’dhi kjo ngj’arje.

Org’ani kompetent ka laj’muar se ra’sti është duke u het’uar, ja se kush eshte vajza shiheni tani.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *