Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon,/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj . Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate q e i mungon / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *