Se fundi është kthyer në trend që të komentohet pamja e jashtme e policeve shqiptare.

Kemi parë shumë shkrime rreth profilit të zonjushave e zonjave që janë pjesë e Shërbimit Policor të Kosovës.

E, nga Kosova, po shkojmë në shtetin fqinjë, në Shqipërinë mëmë, atje ku një bukuroshe po bënë “kërdinë”.

Fjala është për prezantuesen Megi Pojani, shumë e famshme dhe e përfolur, e që së fundi është veshur si police.

Një police si Megi po që të rrëzon për toke./kosovarja

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *