Një tjetër lajm i hidhur ka ardhur për mjekësinë shqiptare. Pa kaluar ende 24 orë nga ndarja nga jeta e mjekut gjirokastrit Drini Dobi, një tjetër mjeke nga Gjirokastra ka humbur jetën nga COVID-19.

Doktoreshë Flutura Hashorva ka humbur be tejën me Covid-19 duke u larguar përgjithmonë nga kjo jetë. Dr.Hashorva është ndarë nga jeta dje, në Spitalin “Shefqet Ndroqi”, spital të cilit i kushtoi 48 vite të jetës së saj.

Mjekja Flutura Hashorva, pneumologe, shërbeu fillimisht në pavionin e parë të pneumologjisë pranë QSUT. Në vitin 1983 u transferua në spitalin e mushkërive, ish-sanatoriumi e më pas pranë dispancerisë së Tiranës. Ajo dha kontributin e saj në lu ftën kundër vi rusi të tme rshëm deri ditën që u inf ektua dhe vetë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *