Ato janë rreth 1.60m të gjata dhe janë realizuar nga Kompania Lumi Dolls, një vend që është mbajtur sekret. Përvec femrave, janë prodhuar edhe 7 meshkuj s e k s i.Cmimet për të luajtur me to variojnë nga 80 euro për gjysmë ore, 100 euro për një orë dhe 180 euro për dy orë.Këto kukulla nuk sjellin asnjë problem shëndetësore por duhet të mirëmbahen si një njeri normal, përndryshe klientët do të gjob iten.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *