Hoxhë Enis Rama ka folur për fenë islame dhe Zotin gjatë një interviste në emisionin “Pressing”, në televizionin T7.

Ai është pyetur nga Berat Buzhala se kur do të ndodhë Dita e Kiametit, fundi i botës.

“Dita e Kiametit do të ndodhë. Zoti në Kuran e përmend, është e saktë”, është shprehur ai.

“Datën e saj, kohën e saj, nuk e di askush”, ka theksuar hoxha. “Shenja ka, që e paralajmërojnë”, ka shtuar ai. /Express

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *