Pershendetje te gjithëve deshta nje kerkes prej juve unë Jetoj ne Banes Sociale jam rrezu dhe e kam thy kamen edhe ni pllak e kam vendos ne kam edhe kam nevoj per mjete financiare kush ka pas mundesi mem ndihmu se hargjime shum me infuziona me inikcione ja pom duhet me udhtu prishtin gjilan shum hargjime po kam deri tashti e kam shty Fal Bamirsave qe me kan ndihmu tashti e kam veshtir per Kurim Faleminderit shum dhe Rrespekt per te Gjithë:Kush ka Mundesi mem Ndihmu All-llahu e Shperbleft ky o Num i tel: 044 577-841

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *