Ai ishte i famshëm në mes të natës gjatë viteve 70. Mësoni rreth historisë së këtij burri i cili thotë se ai flinte me 6,000 gra dhe vdiq gjatë se ksit.
Transmetuar nga kolegët tanë nga faqja amerikane The New York Post , rrethanat e kësaj vde kjeje janë jashtëzakonisht të rralla. Dhe për një arsye të mirë, ky njeri vdiq në mes të marrëdhënieve sek suale.

Romeo i Riminit
I njohur për anën e tij vrapues, ai do të ketë një vde kje në imazhin e tij. Arsyeja ? Ai vdiq në moshën 63 vjeç ndërsa bënte se ks me një turist 23-vjeçar. Me nofkën Romeo i Riminit, Maurizio Zanfanti krenohet me faktin që ka fjetur me jo më pak se 6,000 gra. Nëse ky rekord është verbues, kjo i detyrohet famës së tij si një promovues i klubit të natës gjatë viteve 1970. Një famë e cila i ka dhënë atij një sukses mbresëlënës me këto zonja.

Vde kja në vendin e pasmë të një makine
Ajo që mund të kishte qenë një kohë e mirë e ndarë së bashku u kthye shpejt në një dramë për gruan. Ndërsa bënte se ks me këtë turist rumun në vendin e pasmë të një makine, zemra e tij u ndal . E shtangur, ajo menjëherë bëri thirrje për ndihmë por fatkeqësisht Maurizio Zanfanti nuk mbijetoi. “Theshtë vde kja që i dashuri më i famshëm i Italisë do të kishte dashur të kishte” komentoi media në Rimini. Një vde kje shumë e rrallë, por që përfaqëson 0.19% të rreziqeve për burrat, sipas Doctissimo .

“Kemi humbur një legjendë të natës”
Vde kja e Maurizio Zanfanti është komentuar gjerësisht. Dhe për një arsye të mirë, ai është një nga figurat thelbësore të qytetit. Në Resto Del Carlino, një gazetë e Bolonjës, mund të lexojmë se kjo njeri i famshëm vdiq duke bërë atë që bëri më mirë: “duke dashur gratë”. Kryetari i bashkisë së qytetit ku jetoi ish-promovuesi madje vjen keq që ka humbur “një legjendë të natës”. Casanova bashkëkohor e filloi karrierën e tij si një set-jet në 1972 kur ai ishte vetëm 17 vjeç në Blow Up, një klub nate në këtë territor italian.

Maurizio
Ish-promovuesi filloi karrierën e tij në 17 në Blow Up, një klub nate në Rimini. Burimi: Zuma Presse
“Në rastin tim më të mirë, kam fjetur me 200 gra”
Joshësi Rimini filloi shumë i ri si një promovues i Blow Up. Detyra e tij ishte të bindte turistët gjermanë dhe skandinavë të hynin duke iu afruar atyre në rrugë. Shumë simpatik, Maurizio kishte një fizik lajkatar me një çehre të nxirë, flokë të bukur bjond. Pikat e forta e ndihmuan atë të përfaqësonte vendin e argëtimit gjatë natës. “Në një verë të suksesshme dhe në rastin tim më të mirë, mund të flija me rreth 200 gra,” mburrej burri i natës. Maurizio gjithashtu punoi për agjencitë e turizmit në vendet Skandinave. Ashtu si promovuesi, babai i Matthew McConnaughey vdiq nga të njëjtat rrethana.

Maurizio1
Ana joshëse e Maurizio i ka dhënë atij një karrierë të ndritur. Burimi: Zuma Presse
“Dashnori më i mirë në Itali”
Nëse Maurizio i ndjerë ka fituar sot letrat e tij të fisnikërisë, kjo është kryesisht për shkak të suksesit të tij me pushtimet e tij. Disa nga këta të fundit do të ishin aq të kënaqur me aftësitë e tij, saqë ata ngritën një statujë prej dylli për t’i bërë homazhe. Në vitin 1986, një portret i tij u shkrua në gazetën italiane L’Espresso ku ai u quajt “dashnori më i mirë në Itali”. Në vitin 2014, ish-promovuesi tha se ishte lodhur nga ky reputacion . I pyetur nga gazeta gjermane Bild, ai tha: “Në moshën 59 vjeç, unë jam duke u plakur shumë për këtë”.

Kur sek si mund të vrasë
Nëse sek si konsiderohet i mirë për shëndetin kardiovaskular, përkundrazi mund ta vërë atë në rrezik dhe madje të shkaktojë vde kjen. Dhe kjo është larg nga një mit . Të transmetuara nga kolegët tanë nga Le Monde , këto të dhëna e demonstrojnë atë. Ky studim i botuar në The Journal of Sexual Medicine dëshmon se ekziston një korrelacion midis një akti sek sual dhe një vde kjeje . Në autopsitë mjekoligjore të kryera për 45 vjet, shkencëtarët ishin në gjendje të raportonin 0.26% të vde kjeve të lidhura me sek sin. Sidoqoftë, kjo përqindje mbetet e ulët dhe vështirë se është dekurajuese. Bërja e dashurisë vazhdon të jetë e mirë për ju!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *