Por, si qëndron e vërteta?

Është agjensioni i marketingut “The List DXB” ai i cili ofron modele në një nga klubet super luksoze në Dubai, e të cilat janë shoqëruese gjatë mbrëmjes me mysafirë.

“Billionaire Mansion” është klubi në të cilin punon edhe vet modelja Arta Nitaj, e kjo gjë figuron edhe në faqen zyrtare të tyre.

Madje në këtë klub ofrohen edhe performanca të ndryshme, si dhe ato nga këngëtarë të famshëm, duke qenë se është një nga klubet më me nam në Dubai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *