Këngëtari Shpat Kasapi është vënë në pr anga pasi është kapur me doza ko k aine. Mediat maqedonase shkruajnë se ngjarja ka ndodhur para një muaji, por që është bërë publike vetëm sot, ditë që ka dalë edhe procesverbali i arr estimit të këngëtarit shqiptar.

Kasapi është kapur 2 paketa të vogla me ko kainë në lagjen Gjorce Petrov në afërsi të SP PLANET. Ai është arr estuar dhe më pas është liruar për tu gj ykuar në gjendje të lirë.

Ende nuk dihet nëse vetë këngëtari ka pranuar se lëndën nark otike e kishte të veten apo ka pasur ndonjë alibi për mbajtjen e saj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *