Prindërit bëjnë gjithçka që fëmijët e tyre, por kjo gjë nuk ishte e mirë për dy prindër. Ata i lanë dy vajzat e tyre binjake vetëm 6-javëshe të flinin në krevatin e tyre.

Por të dyja vajzat humbën jetën, sipas mjekëve dy binjakë kur janë të vegjël nuk duhen lënë të flenë bashkë.

Zakonisht, prindërit bëjnë më të mirën për t’u siguruar fëmijëve të tyre gjithçka që u nevojitet për t’u rritur mirë

Violet dhe Indiana ishin vetëm gjashtë javë të vjetra kur u zbuluan pa ndjenja, së bashku me nënën e tyre. Pikërisht në shtëpinë e tyre në Australi ndodhi kjo ngjarje tra gjike.

Gruaja, e cila i vinte foshnjat e saj për të fjetur në shtratin e prindërve nuk e kishte menduar se kjo gjë e keqe mund të ndodhte.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *