Një rrëfim prekës është raportuar në Kinë, ku një nënë 82 vjeçare u gjet e lënë jashtë shtëpisë së saj për tri ditë, pasi nuk u pajtuan mes vete për koston e kujdesit ndaj saj.

Djali më i ri me ndihmën e gruas së tij hodhi nënën e tij jashtë shtëpisë së saj në Yangzhou, provincën Zhejiang më 17 prill pasi ajo refuzoi t’ua jepte pensionin.
Ajo mbeti jashtë shtëpisë për tri ditë, derisa policia lokale u detyruan të intervenojnë.

Sipas raporteve, gruaja nuk mund të ecte vetëm dhe ishte dëgjuar duke qarë nga kalimtarët.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *